torstai 29. marraskuuta 2012

Kilisee kilisee kulkunen,helkkyen,välkkyen..

Aamulla silmät ristissä ylös sängystä - en noussut kuitenkaan väärällä jalalla mutta oikein iloisinmielin kuitenkin töihin. Kävelin täältä ylimmästä kerroksesta alas ja käänsin päätäni hieman vasemmalle ikkunasta ulos ja OHO! Yönaikana olikin ilmestynyt kunnon talvi ja isoja lumihiutaleita sato edelleen.Lunta<3




Tänään mun aamuvuoro kesti vain 2h 45 minuuttia - koska oli pakko päästä kynsitohtorille (nagel doctor). Lumen tulo kuitenkin vaikeutti mun polkupyörällä lähtöä ja onneksi super ihana Rosi heitti mut paikan päälle. Varauduin vaatetuksen niin,että kävelen takaisin. Päältä löytyi mm. tuo uutukainen valkoinen pipo,äidin neuloma valkoinen kaulahuivi ja piiitkät valkoiset äidin kutomat villasukat. Kynsitohtorini on erittäin mukava ja kyllä mä siinä nautinkin mun kynsihoidosta!Lopuksi sain pienen käsihieronnan, joka tuntui oikein mukavalta kun kädet on ollut niin karheat ja kuivat- voisin melkein sanoa,että näytti aivan työMIEHEN käsiltä. Kynsitohtorini teki minulle joulukynnet! Iloa siis minulle itellenikin vaikka pikkujouluista "vältyn" ja joulun täällä vietän :)



 Minusta kynsistäni tuli oikein ihanat ja suloiset joulukynnet! Pidin kynnet vaaleina edelleen,koska en uskalla työni puolesta ottaa kirkkaita värejä. Tosiaan kun en tiedä mitä työnantaja siihen sanoisi. Nämä kuitenkin on sallittu ja vähän erilainen kuin ranskalainen manikyyri. Valkoinen bling bling väri ja nimettömästä sormesta löytyy tuo ihana lumihiutale ja pieni timantti. Erittäin tyytyväinen lady ei lähtenyt kuitenkaan paljainkäsin,sillä sainkin tuollaisen pienen käsivoiteen joululahjaksi! Tuoksuja ja värejä oli jos minkäkinmoista mutta itse halusin vanilia-kookoksen.


Kävelyreissulle minun ei kuitenkaan tarvinnut lähteä, sillä kynsihoitoni sisälsi vielä erinomaisen palvelun eli VIP kyydin takaisin! Limousinella en kuitenkaan ihan tullut mutta kyllä lämpimän Frodin kyydillä oli mukava tulla sen sijaan,että olisin pallelluttanut itseni lumessa- vaikka kuinka pidänkin lumen tulosta,ei sitä tarvitse siihen uppottaa itseään :D.  Kynsitohtorini seuraava asiakas tuli vasta viideltä,joten hän tarjoutui tarjoamaan minulle kyydin takaisin. Nyt istuskelen sängynlaidallani villapaita ja äidin kutomat  villasukat jalassa<3 Lenkki jää ilman vuoksi väliin, joten päädynkin aerobicaan sisätiloissa- siis ihan kohta,hetken vielä istuskelen ;D. Jumppailun teen kuitenkin levättyä hetken koska illalla taas töitä ja kun yhtään ei tiedä kuinka myöhään menee ja tuleeko mun seuraavista yöunista muutaman tunnin mittaiset. Huomenna aamulla ei viitsi ihan tööt olla!

Kaikille mukavia tulevia pikkujouluja ja toivottavasti siellä Suomen päässä on tälläinen jouluinen ilma kuten täällä!:)

By: Biibii<3

2 kommenttia:

  1. Ihania lumisia kuvia ja upeat talviset kynnet ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Reetta :)<3 Toivottavasti tuo lumi pysyy ja saan ihanan lumisia kuvia vielä lisää,mm. joulumarkkinoilta :)

      Poista