sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Heute und heute abend- Tänään ja tänään illalla

Tänään mulla alkoi työt aivan samaan aikaan kuin eilen klo:11.00 ja loppui 14.30 mutta jatkui jälleen 17.30. Iltapäivä oli tosi kiireinen ja oli kyllä kiva tehdä töitä kun muisti jo suurimman osan juomista ja mihin lasiin ne tuli. Parasta oli kuitenkin rauhallinen ilta,koska tää hollantilaisporukka tuli taas istumaan iltaa :D Puhuttiin taas vaikka mitä niiden kanssa. Niitä kiinnosti pesäpallo,meidän kansallispeli. No,minä tietenkin "ammattilaisena" kerroin tarkemmin heille lajista ja piirsin oikein kentän ja kerroin mitä itse pelasin jne. Niiden mielestä vaikea peli ja se on totta! Wundebar!

Illalla näin myös ekaa kertaa tämän Rainerin vaimon ja kaksi lasta. Rosie oli ollut lapsien kanssa Itävallassa muutaman päivän loman vietossa. Hän on kotoisin sieltä,joten lasten on hyvä oppia tuntemaan toista kotimaatan ja nähdä toisia isovanhempiaan. Rosie oli tosi mukava. Hellalettas lapsukaiset Julia 9v. ja Samuel 10v. oli kans niiiiiiin suss= söpöjä. Molemmat tuli itse kättelemään minua ja esittelemään itsensä. Samuel oli hauska se oikee nauro ja oli ehkä vähän ujona :D Julie pikkuinen ei saanut mehun korkkia auki ja oli surkeena "Hilfe?" Mä menin apuun ja voi että sen suloiset kasvot loisti kun sai mehua :)

Sainpa sitten nopeasti kuvatuksenkin itsestäni dirling-mekko päällä. Se valottu ja ei oo mitenkään kovin edustava,mutta en kehdannut houstin/pomon vaimoa Rosieta ottamaan uutta kuvaa. Se on niin herttainen,että pelkään että oisin jotenkin pahoittanut hänen mielen, kun hän vaivautuu ottamaan kuvan ja päästi mut ajoissa vielä pois töistäkin. :) Mutta tässä tulee kuva!


Mä oikeesti näytän tossa pyöreältä :D HAHAH,mutta menkööt näin aluksi! Huomenna töihin 8.30-13.00 ja sitten voisin mennä vähän "hoiteleen asioita" nach Senden :)

Guten Nach alle! By:Biibii<3

2 kommenttia:

  1. jonna kunnon seksikäs majatalon emäntä, disco pongo ringa ringa ling.. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä anonyymi kun teit itestäs niin paljastavan ;D ja nauroinpa itseni kipeäksi!

      Poista