maanantai 25. marraskuuta 2013

Tosi ystäville!

Oletteko koskaan ajatellut niin paljon kaikenlasia ajatuksia päässä,että tuntuu aivojen räjähtävän?Mulla on valitettavasti sellainen huono taipumus.Tosin vain kerran siitäkin ajattelusta on ollut hyötyä nimittäin päätöksen teon muodossa. Tänään olen taas miettinyt asioita monta tuntia ja en edes ole huomannut,että on mennyt monta tuntia. Vähän kai väsynyt ja huono päivä kun olen miettinyt esimerkiksi sitä,että miksi tietyistä asioista ei opi? Miksi en osaa ymmärtää ilkeitä ihmisiä? Paljon on kysymyksiä joihin mietin vastausta ja joihin ei varmaan ole vastausta.

Ihmettelin tosiaan tänään,että mitä ilkeilyllä,ylimielisyydellä ja merkki tavaroilla saavutetaan?Se on totta,että raha ei tee onnelliseksi vaikka joskus mietin,että rahalla saa onnellisuutta.Tietenkin raha tuo tuen ja turvan elämässä mutta ei Louis Vuittonin kallis merkkilaukki miljoonassa eri sävyssä korvaa surun ja murheen äärellä ystäviä. Ilon hetkellä se laukku ei keitä mulle teetä hypi mun kanssa iloisesti vaan ne ystävät jakavat kaiken sen mun kanssa.

Ajatukseni tosiaan kiertelivät tänään laidasta laitaan arkipäivisistä asioista niin oudoimpiin juttuihin,että vähän ehkä huvittaa :) Mutta kiitos ystävilleni ja perheelleni,että ovat olemassa<3

By:Biibii<3

1 kommentti:

  1. Mietin samoja asioita tuossa viimeviikolla viimeksi. Juurikin sitä, että mikä saa jonkun ihmisen kuvittelemaan, että on niin paljon parempi, arvokkaampi tai kauniimpi kuin joku toinen. Mitä liikkuu sellaisen ihmisen päässä, joka katsoo ylimielisesti ketään toista? Onko hän sokaistunut tai jotain?? Omissa silmissä sellainen ihminen, joka kulkee nokka pystyssä (ei itsevarmasti, vaan ylimielisesti) rumentuu, vaikka olisikin oikeasti kaunis!

    Sitten rahaan, ei se tuo onnea, mutta se helpottaa elämää niin monella tavalla, lieventää stressiä ja näin ollen edesauttaa onnea. Me kun elämme maailmassa jota pyörittää raha. Vaikka ystävät on tärkeimmät, niin vaikea on olla onnellinen ilman vaatteita, ja ilman ruokaa tai kotia.... =) Mutta edelleenkin, kallis laukku, tai auto ei tee kenestäkään taaskaan parempaa ihmistä, taai onnellisempaa.

    VastaaPoista