keskiviikko 28. marraskuuta 2012

10 minuutin kiharat

Multa pyydettiin postausta kiharoista,jotka itselleni tein. Yritin ottaa itse askel askeleelta kuvaa kuinka teen kiharani. Toivon että tämä yhtää selkeyttää. Itselläni tosiaan on luonnonkiharat hiukset ja kuviin olin juuri hiukseni aamulla pessyt ja antanut kuivua itsestään. Kiharat teen suoristusraudalla kätevästi mutta ajallisesti en voi sanoa kuinka kauan muilla menee koska siihen vaikuttaa hiuslaatu todella paljon. Minun luonnonkiharat ja pehmeälaatuiset hiukset kihartuvat kuitenkin 10 minuutissa!

Välineiksi hiusharja,piikkikampa ja suoristusrauta. Käytän yleensä lämpösuojasuihketta mutta koska tällä hetkellä minulla ei ole sellaista tein kiharani ilman kyseistä suihketta. SUOSITTELEN kuitenkin käyttämään suihketta koska muuten suoristusraudan kuumuus polttaa hiukset pilalle.



1. Vaihe: Hiustenharjaus


2. Vaihe: Otetaan ensimmäinen runsas hiussuortuva/Hiusnippu


Koska etuhiukseni kasvavat kerroksittain ( oli lyhyt otsatukka) niin otan edestä sirommat hiusnipun ja pidemmälle mentäessä paljon paksumpaa hiussuortuvaa. Yritin ottaa kuvan kuinka laitan hiuksen suoristusrautaan ja kierrän sitä alaspäin rauta koko ajan pysty asennossa.

3. Vaihe: Kihartaminen



Kiharasta tulee loivaa kiharaa.

Samalla tavalla koko pään kiharat mutta jätän ns. joka toisen hiuksen väliin suoraksi ( koska itselläni ne menevät luonnonkiharaan). Kun koko pää on kiharrettu...

5. vaihe: Tupeeraan tyven ja sieltä täältä kiharan joukosta.


6. vaihe: Haron sormillani sekä piikkikamman kärjellä tupeerauksia vähän auki mutta jätän tarkoituksella tuuperausta sekaan,jotta saadaan sekaisin olevat kiharat.


Kevyesti vielä kiinnitys hiuslakalla ja Ready!



Tältä ne näyttävät :)

Seuraavana päivänä eli tänään kun en jaksanut laittaa hiuksiani mutta halusin ne edes jotenkin kivasti niin eilisistä kiharoista on jäljellä ja voikin tehdä nopean kampauksen näin!




Laitoin hiukset sivulle ja tuuperasin hieman. Puolesta välistä aloin tekemään isoin "ottein" ranskanlettiä löysälle. Sain 2 minuutissa kivan kampauksen. Itse ainakin tykkäsin hirveästi ja ei vienyt aikaa! Mitä te piditte näistä vinkeistä :)?

By:Biibii<3

2 kommenttia:

  1. Kiitos postauksesta:) Taidanpa heti huomenna kokeilla:) Meikki postauksetkin olis kivoja ja ootan innolla sitä joulumarkkina postausta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä!:) Toivottavasti tosta on jotain hyötyä,kun on vähän hämärät noi kuvat :D Oli vaikeeta ite ottaa kuvii :D Meikkipostaukset laitetaan korvan taakse :) Joo joulumarkkina postaus on kans tulossa! Mulla on jotain matskuu vasta mutta tän päiväisen inhottavan vesisateen vuoksi en saanut kunnolla kuvia :) Luultavasti teen uusinta reissun kun on parempi ilma :)

      Poista