maanantai 13. toukokuuta 2013

Solarium

Kesä alkaa lähestymään ja monet ihmiset odottavat rannalle pääsyä ja auringon palvomista. Itse lukeudun siihen porukkaan,joka alkaa käymään solariumissa hyvissä ajoin ja ei vain pelkästään ruskettumisen vuoksi. On aivan ihanaa kun kevät aurinko paistaa ja pääsee viettämään ulos hetkiä ystävien kera tai yksinään lenkkipoluille mutta solariumissa on aivan ihana päästä harmaina pilvisinä päivinä rentoutumaan. Solariumissa on lämmin ja 15-20 minuuttia kuunnellen musiikkia ja rentoutuen on aivan ihanaa!

Muutamana aikaisempana vuotena olen todennut sen,että muutama kerta ns. solarium kuuri ennen kesää auttaa saamaan paremman ja tasaisemman rusketuksen ja ehkäisee palamiselta. Tietenkin hyvät voiteet ovat suojautuminen vaaroilta myös solariumissa. Kuinka moni muu harrastaa tätä samaa "tautia":D?

Nyt treenaan ja töihin

By:Biibii<3

2 kommenttia:

  1. Hyvät voiteet eivät kuitenkaan estä ihon ennen aikaista rapistumista eivätkä ole todellakaan 100 % suoja ihosyöpää vastaan. Itse en ottaisi solariumin riskejä, vaikka toki ruskettunut iho näyttää kauniilta.

    VastaaPoista
  2. Olet ihan oikeassa!Ajattelen kuitenkin,että syöpäriski mahdollisuus on vaikka suojautuisi ja eläisi kuinka terveellisesti.Itsellä läheinen kuollut vaikka elänyt terveellistä ja tarkkaa elämää.Siksi itse sitten valitsen vaikka ruskean kauniin ihon nuorena :)

    VastaaPoista