maanantai 8. lokakuuta 2012

Viimeinen kesäpäivä

Heräsin sunnuntaina auringon säteisiin, jotka pilkahti mun ikkunasta. Otin aamun rauhallisesti,koska mulla oli vapaapäivä ja kerrankin stressitön sellanen. Lähetin heti viestiä kaverilleni Roosalle, että jos me nähtäisiin. Roosa olikin jo stadissa ja pyysi terassille. Oli kiva hieman laittautua. Puin päälleni neuleen kanssa mustan hameen ja pitsi legginssit. Nilkkurit jalkaan ja aurinkolasit päähän, menoks! Oli vähän vaikea löytää vielä avoinna oleva terassi. Päädyttiin kuitenkin Mbarin terassille, jonne aurinko mukavasti pilkahti. Lämpölamppujen alla oli ihanaa nauttia kuumaa teetä ja juoruilla tyttöjen kesken.Hölmöä sanoa kun syksy on jo pitkällä ja kohta siirrytään talvikauteen, mutta koska lähden näin syksyllä Saksaan enkä ole vastaanottamassa Suomen talvea, mulle tää oli viimeinen hetki Suomen kesältä tavallaan.Joten...
 Oli myös aika hyvästellä kesä viimeisillä terassi säillä! 


Ilta alkoi jo hieman pimenee ja sää kylmetä niin oli aika lähteä viettämään itsenäistä koti-iltaa. Tulin kotiin ja päätinkin tehdä itselleni mustikkapiirakkaa! Keitin hieman vihreää teetä ja laitoin kynttilät pimeyteen palamaan. Ihana fiilistellä sunnuntai-iltana leffaa katsoen ja hieman herkutellen. ( jota on muuten viime aikoina tehty ihan liian paljon :D)


Leffan jälkeen olikin aika mennä nukkumaan ja herätä tänään taas perus maanantai arki-päivään. Koulu alkoi jo 8.00 joten herätys oli tosi aikaisin,liian aikaisin. Aloitin nyt maanantai aamusta lähtien tarkkailemaan mitä mä oikein syön. Sen verran on pahasti mennyt herkuttelun puolelle, että terveellisyys esille tähän syksyyn! En viitsi sanoa, että kesäkunto 2013 tavoittelu alkaakoon kun en voi koskaan tietää jos mä repsahdan ;D
Koulupvä loppui aiemmin kuin 16.00 ja ehdin tuleen kotiin vielä rentoutumaan huonosti nukutun yön jälkeen. Kahvi kupillinen ja leffa, kääriytyen peiton alle tietyllä tapaa piristi, että jaksaa mennä iltavuoroon taas töihin. Kannattaa muuten oikeesti katsoa The Lucky one elokuva! Se oli ihanan romanttinen, viihdyttävä ja mielenkiintoinen! Itkeä pillittäähän tää tyttö sortu keskellä iltapäivää :D Voisin katsoa heti vaikka uudelleen tuon elokuvan.

Olen vähän tunteikkaalla päällä tänään. En tiedä johtuuko se siitä, että mun Saksaan lähtöni lähenee vai siitä tunteiden puuskasta mikä tuli tuota elokuvaa myöten, kun mieleeni juolahti, että voikun tuollainen mies olisi itsellänsäkin! Voih.. :)

Totesin myös miettien vielä hoitamattomia asioita Saksaa varten, että ikävähän tässä tulee Suomeenkin päin vaikka innolla odotan jo toiseen maahan lähtöä. Seuraavanlainen täytyy tehdä lista vielä löytyy:

Uusi passi ( hieman ehkä kiire jo)
Uusia reseptit lääkkeistä
Hoitaa kaikki laskut ja vuokrat ennen lähtöä
Hoitaa netti mukaan Saksaan
Pakata

Nyt ei ihan sitten juolahtanutkaan kaikki,mieleen mitä pitiki hoitaa,mutta kyllä niitä varmasti tulee eteen vielä! Huh. Koska toisen matkalaukun kävin jo viikonloppuna ostamassa. Näytänkin vähän kuvaa siitä millanen käsimatkatavaralaukku tarttui Itäkeskuksen Prismasta matkaan ja millainen mun dirndl mekko on, joka tuli Saksasta mulle sovitukseen ja minkä otan mukaani sinne lähtiessä.



Tänään en ottanutkaan, itsestäni kuvia! Oli tällänen erilainen postaus sitten tältä päivältä :) Nyt kun on rentouduttu, on aika lähteä töihin!

Mukavaa viikon alkua kaikille!

By: Biibii<3

2 kommenttia:

  1. Olipas tää Jonna kiva postaus!<3 Pakko kyllä sanoa, että oot älyttömän hyvä kirjoittamaan! En jaksa yleensä lukea näin pitkiä postauksia keneltäkään, mutta sun tekstejä luen aina mielelläni, kun kirjotat niin kivasti! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Ihanaa,että joku tykkää noin kovasti :P Toivon silti kehittyväni paremmaksi :)))

      Poista