sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Perjantai läksiäiset ja Sunnuntai pakkailua

Perjantaina olikin sitten aika kokoontua mun läksiäsiin mun asunnolle. Iso kaveriporukka oli vielä kerran kiva nähdä ennen lähtöäni! Annanpa kuvien kertoa enemmän illastani, joka oli aivan super mahtava ja tulee ikävä kaikkia kavereitani :)


Saksalaista Valkoviiniä :)


Booli, jossa äidin tuomia mansikoita :)


Salaattia,paahdettuja siemeniä, punasipulia, mozzarellaa, kurkkua ja tomaattia :)


Pikku suolaista joita me leivottii Ksenijan kanssa :)


Patonkia ja ruohosipuli levitettä :)

Sain kivoja läksiäis lahjojakin vaikka sehän ei ollut tarkoitus,että saisin jotain. :)




Maisteltua tuli siideriä ja lonkeroa kun sitähän ei Saksasta saa, mutta olutmaahan se on :D Katsotaan miten pyöreänä sitä tullaan takaisin Suomeen kun sain jo suklaata yllinkyllin ja karkkia jotka saan syödä vasta paikanpäällä kun ikävä yllättää :) Ja lisäksi tietenkin Saksalaiset herkut. Huhhuh,nälkä yllättää tässä kirjoittaessa :D





Tänään onkin vapaapäivä ja mun on aika pakkailla kaikki kasaan. Tosin tiistai iltana täytyy tehdä loppusilaus koska tarvitsen joitakin tavaroita vielä huomenna mennessäni kouluun ja töihin :) Tiistaina viimeinen koulupäivä ja sitten onkin lähtö Saksaan! Mua jännittää hurjan paljon mutta erittäin hyvällä tavalla. Kohta teenkin postauksia sitten aivan toisesta maasta ja aivan toisenlaisessa ympäristössä :) On ollut kiva kirjoittaa tähän asti ja nyt vasta innolla ja riemulla odotan, että pääsen jakaan kaikille mun kokemukset Saksasta ja mun reissusta :)

Hyvää Viikonloppua kaikille!:)

By: Biibii<3

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Harmi kyllä kun et päässyt mutta onneks me ehdittii muutaman kerran jo nähä niin, että ehdittii hengaileen paremminkin :)

      Poista
  2. Voi herranjestas maailma on sitten pieni.. Bongasin just pari tuttua tuolta kuvasta. :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua! :) Se on kyllä totta,että maailma on pieni!Vaikka menisi maailman toiselle puolen pakoon suomalaisia niin varmasti törmää veljen vaimon kaiman serkun anoppiin :D

      Poista