maanantai 1. lokakuuta 2012

Paluuta arkeen!


 Oli ihana herätä aamulla kun oli aivan pirteä! Aamu rutiinien ja kahvikupillisen jälkeen lähdin kouluun,joka alkoi klo:10.00 eihän me ehditty kun 45 minuuttia opiskelemaan kun pääsi heti ruokailemaan 45 minuutiksi. Yleensä meillä on aivan ihanat ruoat koulussa mutta tänään oli vähän tylsä ruoka, broiler keittoa ja salaattipöytä joten en sitten ottanut valokuvia meidän courme kouluruoasta. Koulu päättykin jo 13.00 ja oli tosi kiva koska pääsin ennen töitä hetkeksi rentoutumaan.
Tässä kuvaa tämän päivän asusta.

Takki One Way, Housut H&M, Kengät Andiamo ja laukku Pieces         


 Suuntasimme ystäväni Roosan kanssa ensimmäisenä Kamppiin kahville mutta matkan varrella eksyin muutamiin kauppoihin. Kaikille tennarin käyttäjille tiedoksi Spirit Storessa saa 20 % alennusta tennareista! Itse kyllä ihastuin korkokenkiin joita bongasin ja napsasinpa samalla niistä kuvaa. Varsinkin noi pinkit kiilakorot must saada!







 Hetki kun sain silmäni iri noista ihanista kengistä näin kenkä friikkinä niin menimme johto Cafeeseen istumaan ja vähän juoruilemaan salaisuuksia. Ostin Capuccinon, vuohenjuusto-kasvis piirakan ja valkosuklaa-suklaa leivoksen. Herkuttelin kerrakseen jo toista päivää kylläkin mutta jestas oli täydellisen hyvää! Alla vähän kuvaa näistä herkuista,jos muutkin eksyvät nauttimaan!


Sininen palmikko neule Vero Moda    

 Aikamme istuskeltua kahvilassa tiemme erosivat eri suuntiin. Laitoin Ipodin napit korville ja musan täysille. Ja toistolle Disco Pogo joka on kesto suosikki biisini! Metrolla kohti töitä! Työpäiväkin sujui ihmeen nopeasti ja sujuvasti,eikä minkäänlaisia häiriötekijöitäkään ollut pilaamassa mun niin mukavaa MAANANTAI päivää siis yleensähän maanantait vaan ei ole mun juttu viikonlopun jälkeen. Töistä mä pääsin vasta 23.15 mutta silti oli pakko katsoa vielä salatut elämät ja tulla kirjottaa postaus ennen kuin voi mennä nukkumaan. Hups,vähän meni kyllä myöhäiseks ku kello tulee kohta yksi! Mutta huomenna aamulla sitten kaksi kuppia kahvia niin jaksaa sitten taas koulupäivän ja työillan heti perään!

Hyvinhän tämä viikko lopulta lähtikin käyntiin,Hyvää yötä!

By. Biibii<3


6 kommenttia:

  1. Eksyin blogiisi Anniinan blogin kautta ja täältähän löytyi varsin suloinen ja energinen uusi lifestyle-blogi! On aina niin mukavaa löytää uutta luettavaa! :)♥

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun tykkäsit! :) Kiitokset! Aivan mieletöntä että sain lukijan :P arvostan tätä kovasti että tykkäsit,kiitos jälleen<3

    VastaaPoista
  3. kivalta vaikuttaa sun blogis! :) oot tosi sulosen näkönen tossa kuvassa, toivon, että saat uusia lukijoita kun oot alkuun päässyt :) aattelin kuitenkin kommentoida näin lukijan kannalta, että sun kannattais kiinnittää huomioo sun kirjottamiseen, huomasin sulla olevan aika monessa postauksessa yhdyssanavirheitä (en tietenkään itsekään kaikkea tiedä!) sekä pilkkuja uupuu aika paljon. lukijan on paljon mukavampi lukea tekstiä, kun siellä on ne pilkut erottelemassa lausetta :)
    terkuin uusi lukijasi :)

    VastaaPoista
  4. laita tää sun profiilikuvaks ku oot nii suloisen ja viattoman näköinen :)))

    VastaaPoista
  5. Kiitos palautteesta :)! Huomasin tosiaan itsekin mun kielioppivirheistä ja siihen lupaan parannusta parhaani mukaan :) Oon postauksistani tänäänkin pitkin päivää korjaillut virheitä joita olen oikolukenut :)

    VastaaPoista
  6. Ksenija tarkotitsä facebookkiin profiilikuvaksi tota kuvaa :D?

    VastaaPoista