lauantai 29. joulukuuta 2012

Tyttöjenilta

Eilen nähtiin pitkästä aikaa taas ystäväni Anskun kanssa - kirjoittelee blogia Anniina´s Diary.
Lähdin ajelemaan puoli 7 mutta myöhästyin aika paljon kun oli tosi liukasta. Treffattiin elokuvateatteri Plevnan liepeillä ja lähdettiin syömään. Me juteltiin niin paljon pitkästä aikaa,että me oikeastaan tiedetty minne kävellää vaan käveltiin vain. Lopulta päätimme mennä uuteen ravintolaan syömään,jossa Ansku olikin jo aiemmin käynyt ja minähän en muista kyseisen paikan nimeä :D Tilasin 100 g kypsää naudanliha pihviä,kermaperunoita ja cokiksen. Ruoka oli todellaa hyvää! Ansku raukka ei jaksanut sen lohiruokaansa syödä loppuun. Siitä lähdimme Plevnan suuntaan koska liput oli jo etukäteen ostettu. Ostimme ison popcornikipon yhteiseksi ja 0,8 juomat ja ne on nii järkyttävän suuret,että en tiedä joinko puoliakaan :D mutta ainakin riitti! Leffa oli kauan odotettu 3D Hobitti. Minä luulin,että kirja tulee  yhtenä kokonaisena elokuvana mutta se tuleekin osissa kuten Taru Sormusten Herrasta. 3 tuntia katseltuamme me hyvästeltiin ja lähdimme molemmat nukkumaan. Ansku vähän aiemmin :P Oli ihana taas nähdä ja sovittiin,että nyt puolin toisin aletaan nähdä useammin :)

Löysin koneelta 2011 kesällä juhannuksena otetun kuvan minusta ja kaveristani päätin sen kuitenkin tämän kauniin talven keskelle laittaaa tänne piristykseksi,jos joillakin on kaamosmasennusta!

Kuvassa myös siskon poikani Joona tuo pienempi poika ja Niko isompi poika,joka on myös kummipoikani.

Näin oli ihana aloittaa rauhallinen viikonloppu :) Hyvää viikonloppua kaikille ja ajelkaa varovaisesti,ketkä liikenteessä ovat :)

By Biibii<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti