maanantai 26. elokuuta 2013

Blogin uusiminen ja kohti syksyyn!

Heippa pitkästä aikaa!

En olekaan ollut pitkään aikaan motivoitunut kirjoittamaan mitään saati sitten lukemaan kenenkään muidenkaan blogeja.:/ Voisin alkaa kertomaan kaikki elämäni myrskyt ja pyörteet mutta jätän ikävät ja hyvätkin asiat taakse!

Viimeksi tänään mietin kuinka kesä jälleen meni niin nopeasti ohitse ja harmittelin koska en etelään lähtenyt matkalle ja kuinka paljon jäi tekemättä. Näin yömyöhään koska uni ei maistunutkaan aloin katselemaan kuvia kesältä. Mulla onkin mahtava kesä takana ja jään kaipaan festareita,konsertteja,risteilyä Tallinnaan joita tein kesän aikana. En lähtenyt Viroa pidemmälle mutta pääsin viettämään mahtavaa aikaa kavereideni kanssa.Haluan tulevan syksyn ja talven tuovan tullessaan uusia tuulia ja kesää ajatellessa tulee niin lämmin mieli,että jaksaa myös sen tulevan kaamosmasennuksen! Turha alkaa märehtimään mitä olisi voinut tehdä kesällä ja olla tyytyväinen,että oli ihana kesä<3 Kiitos kaikille ihanille kavereille,joiden ansiota se on.

Kevät ja kesähän toi mukanaan ylimääräiset kilot ja terveydentilani ollessa myös heikkona en ole päässyt elämään terveellistä elämää ja en ole muutenkaan ollut esimerkiksi tietokoneen äärellä. Aloitin treenaamisen uudelleen. Nytkin mä täällä vaan hengailen vaikka niin pitäisi olla nukkumassa,koska kello 9.00 mulla on treenit mun Personal Trainerin kanssa ja jännittävä kehonkoostumus mittaus. Terveydentilanikin on mainio,joten en malta odottaa,että pääsen jälleen kuntoon!Ehkäpä ensi kesänä uudet haasteet koittaisivatkin,joita tänä kesänä en päässyt toteuttamaan :) Pakko myös sanoa,että luettuani Anna<3yo
u blogia ja nähtyäni hänen upeat muutokset kohti terveellisempää elämää on tällä hetkellä minun motivaationi lähde! Ei sitä aina tarvitse mitään Hollywood tähtejä motivoimaan, ne jopa enemmänkin masentaa :P Tavallisen nuoren neidon elämä on paljon mieluisampi ja koskettavampi!Hienoa Anna! Hänen bloginsakin on mennyt mielestäni koko ajan parempaan ja monipuolisempaan suuntaan.:)

On ihana myös päästä toteuttamaan suunnitelmia talven varalle joita minulla on PALJON. Nyt viedään viimeistä loma viikkoa,jonka jälkeen alkaa myös koulutukseen liittyviä ahkerointeja.Loppu vuodesta ja vuoden alusta tulee kiireinen.Odotan kuitenkin innolla ja rullailen eteenpäin päivä kerrallaan.

Mitä blogin kirjoittamiseen tulee aion myös jatkaa sen kirjoittamista ja tällä kertaa paremmalla menestyksellä,jonka vuoksi aion nähdä nyt enemmän aikaa blogini suunnittelemiseen ja ylläpitoon. Minulla on ollut ikäväkin jopa kirjoittamista,koska tämä on terapeuttinen tapa itselle luoda ja nähdä omaa elämää ja muiden elämää aivan uudenlaisin silmin.

Toivottavasti ne ketkä ovat lukeneet ja seurailleet minun blogiani jaksavat odottaa mitä tuleman pitää :) Nyt täytyy mennä YRITTÄMÄÄN nukkumista,jotta jaksan treenaa :) Hyvää yötä kaikille!

By:Biibii<3

2 kommenttia:

  1. Mukava lukea, että olet päässyt takaisin tälle "polulle" :) ! Millä salilla alat käymään, jos susta saisi vaikka välillä treeniseuraa ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aloitin tuolla Vuosaaren Fressillä :)! Musta saa ihan koska vaan treeni seuraa :)

      Poista